O restoranu

Nacionalni restoran

Nacionalni restoran

Nacionalni restoran Šapat je idealno mesto za sve prave gurmane koji žele da probaju najlepše specijalitete domaće kuhinje, spremljene na moderan način. Iako je smešten u užoj gradskoj zoni, naš restoran predstavlja skriveni kutak za uživanje u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika.

Elegantni enterijer restorana Šapat uređen je u drvetu, a prijatnu atmosferu upotpunjuje diskretno osvetljenje. Unutar restorana može biti smešteno do sto osoba, dok je prelepa bašta ispred restorana kapaciteta od trideset mesta.

Na meniju restorana Šapat očekuju Vas najlepši specijaliteti domaće kuhinje koje za Vas spremaju kuvari sa dugogodišnjim iskustvom. U fenomenalnom ambijentu našeg restorana možete da uživate u pravom domaćinskom doručku: omleti, kačamak sa sirom, brusketi, klub i zlatiborski sendviči.

Kada poželite kratak predah u toku dana, svratite do restorana Šapat i uživajte u ukusnom ručku: raznovrsna topla i hladna predjela, supe i čorbe, kuvana jela, riba i plodovi mora, brojne salate, jela po porudžbini. Iz naše ponude posebno izdvajamo kompletnu ponudu specijaliteta sa roštilja, teleće pečenje i jagnjetinu ispod sača koja će oduševiti sve prave gurmane.

Pored vrhunske ponude hrane, restoran Šapat je prepoznatljiv i po impresivnoj ponudi vina koja dolaze iz našeg vinskog podruma u Starom Slankamenu. U ponudi Vas očekuje oko 6.000 boca različitih vrsta vina, a ljubazno i profesionalno osoblje rado će Vam preporučiti vino koje se najbolje slaže uz jelo koje ste odabrali.

Restoran Šapat organizuje i sve vrste proslava u prijatnom ambijentu u samom centru grada. Ukoliko spremate proslavu u krugu porodice ili kolektiva, nudimo usluge keteringa i dostavu posluženja na Vašu adresu.

Basta Sapat Basta restorana Sapat Ulaz restorana Sapat Kutak za kafu restorana SapatSala za rucak restorana Sapat Sala za rucak SapatGalerija Vina Sapat Iz ugla restoranaProstor za kafu Kutak restorana SapatSala restorana Sapat Sala restorana SapatSala restorana Sapat Sala restoran SapatSala restorana Sapat Restoran za dvoje Sapat